Eski Kaşar Peyniri Kg 0,500 Kg

Fiyat : ₺200,00(KDV Dahil)

   Taze toplanan ve hazırlanan süt, hayvanların en verimli olduğu zamanda toplanır. Mayıs ayında üretimine başlanır ve Temmuz ayına kadar üretimi devam eder. Hazırlanan süt makinalar yardımı ile içindeki bakterilerden arındırılır ve üretime hazır hale getirilir. Trakya Eski Kaşarı üretiminde gerekli olan saf koyun, keçi, inek sütleri doğal peynir mayası (şirdan) ve deniz tuzudur. Doğal olarak el işçiliği ile gün doğumundan gün batımına kadar yoğurularak hazırlanır. Kalıplar halinde hazırlanan kaşar peyniri özel soğutucularda tadına doyulmaz tadına ulaşana kadar 8 ay bekletilir. Dışındaki kabuğu ile beraber içindeki lezzeti tattıktan sonra üretimi için büyük çaba sarf edilen peynirin tadına bayılacak ve sofranızdan eksik etmeyeceksiniz.

:
TAM YAĞLI OLGUNLAŞTIRILMIŞ ESKİ KAŞAR PEYNİRİ
(Pastörize Süt Koyun sütü, Keçi sütü, İnek sütü) peynir mayası (şirden) ve tuz. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Buzdolabında +4 ile +6 ºC'de muhafaza edilmelidir.

Alerjen Uyarısı: Süt ve süt ürünleri (Laktoz) içerir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır. Site deneyiminizi iyileştirmek ve kişiselleştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bazı çerezler istatistiksel amaçlar için kullanılırken bazıları üçüncü taraf hizmetler tarafından kullanılır. 
Daha fazla bilgi